X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

4-port sequencer board 4-port sequencer board 4-port sequencer board 4-port sequencer board
4-port sequencer board 4-port sequencer board 4-port sequencer board 4-port sequencer board
4-port amplifier controller sequencer board
In amateur radio sets wordt een sequencer gebruikt om o.a. relais te schakelen om te kunnen overschakelen van ontvangen naar zenden. Ook wordt deze gebruikt om de eindtrap in te schakelen.

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

ā‚¬Ā 34,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
In amateur radio sets wordt een sequencer gebruikt om o.a. relais te schakelen om te kunnen overschakelen van ontvangen naar zenden. Ook wordt deze gebruikt om de eindtrap in te schakelen zodat deze niet onnodig aanstaat terwijl er op dat moment alleen ontvangen wordt. 

Deze 4 port sequencer is een PTT gestuurde schakelprint met 4 aansluitpoorten die vertraagd na elkaar in- en uitschakelen. De vertraagde schakeltijd is instelbaar en 3 van de 4 poorten kunnen oa relais van spanning voorzien of deze poort juist naar aarde kortsluiten. De PTT wordt geactiveerd door deze met massa te verbinden.

Een vierde poort is speciaal bedoeld om een bias van een RF versterker aan of uit te zetten. Er is op deze poort een DC belastbare 9V beschikbaar om een bias van spanning te voorzien, maar ook een aansluiting die alleen naar massa schakelt in ontvangstmode. (beide aansluitingen worden positief in zendmode.)

De sequencer wordt geleverd met een handleiding met duidelijke aansluitgegevens en aansluitvoorbeelden.
Dit product is CE en ROHS compliant.
This website uses cookies to measure the number of visitors. We do not store any personal information.