X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

In onze webshop vindt u een ruime keuze aan amateur radio gerelateerde producten en electronica onderdelen. Elke klant is welkom, dus zakelijke klanten en particulieren.

We hanteren geen bestel minimum en bieden diverse betaalmogelijkheden via service provider Mollie BV. Creditcard betalingen worden alleen via de keuze Paypal geaccepteerd.

We hanteren wel enkele regels bij het bestellen van producten op deze website.

1) Electronische onderdelen kunnen niet geruild of terug gezonden worden.

2) Producten die op maat zijn gemaakt, gemodificeerd of speciaal voor u besteld, kunnen niet worden teruggenomen.

3) Er zijn producten waarbij het vereist is dat u een geldige zendvergunning bezit. Bij deze producten is dit apart vermeld. Een geldige roepnaam moet bij de bestelling worden vermeld in het commentaar veld. Bestellingen waarbij dit vereist is worden geannuleerd wanneer hier niet aan is voldaan.

Meer informatie m.b.t. bestellen kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.


Verzend en retour informatie:

Om uw bestelling veilig bij u thuis af te leveren, versturen we binnen Nederland met Post NL met verhoogde aansprakelijkheid. U dient dus altijd te tekenen voor de ontvangst van uw bestelling. Voor bestellingen die buiten Nederland afgeleverd worden, gebruiken wij DPD verzendservice of Post NL, afhankelijk van de voorwaarden en prijs.

We hopen natuurlijk dat u zo tevreden bent dat U geen producten hoeft terug te sturen, maar ook wij hanteren de wet "kopen op afstand" .  Let wel op dat retourkosten voor uw rekening zijn en het vergoeden van de oorspronkelijke verzendkosten alleen plaats vindt wanneer u de gehele order terugstuurd en niet bij het retouneren van een deel van de order. (Zie punt 4 in de algemene voorwaarden voor meer informatie.)

Wanneer u een bestelling of deel daarvan terug stuurt, dient u deze met Post NL of DPD te versturen. We adviseren U verhoogde aansprakelijkheid / aangetekend als extra te kiezen met een verzekering voor minimaal de waarde van de teruggezonden bestelling. Wettelijk gezien bent U aansprakelijk voor retourgezonden bestellingen en vergoeden we geen beschadigde of vermist geraakte retourzendingen.

Vergeet u niet vooraf ons per email te melden dat u iets wilt retouneren voorzien van het order- en factuurnummer. Zodra wij uw geretourneerde producten hebben ontvangen worden deze gecontroleerd en indien deze voldoen aan de retourvoorwaarden, ontvangt u een terugbetaling volgens de daarvoor geldende wettelijke regels.

Meer informatie m.b.t. retourneren kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.
This website uses cookies to measure the number of visitors. We do not store any personal information.
Accepteer geselecteerde cookies